Groot Denkraam Logo Website 2017 001blauw
Groot Denkraam Logo Website 2017 001blauw

SCHRIJFSUPPORT

SCHRIJFSUPPORT
Schrijven is doorzetten. Om je boek af te krijgen moet je meters maken, dat weet iedereen. Maar wat als het er niet van komt? Er liggen andere klussen, er is teveel lawaai, het lukt niet om tijd te maken, de inspiratie droogt op, onzekerheden over de personages of de verhaallijn blokkeren de voortgang: de lijst met excuses om niet te schrijven is eindeloos. Maar gelukkig! Schrijven in Delft en BestelMijnBoek hebben een oplossing om schrijfritme te creëren: SCHRIJFSUPPORT.

Eén avond per week ga je tegelijk met andere schrijvers aan het werk. Naast rust, koffie, thee en wifi is er altijd een schrijfcoach aanwezig waar je terecht kunt voor Eerste Hulp Bij (korte) Schrijfvragen.

Het werkt simpel. Na het bestellen van de strippenkaart kom je regelmatig schrijven. Na een welkom met een korte namenronde gaat iedereen aan de slag met eigen werk. Halverwege is er een korte pauze plus een miniworkshop over schrijven of publiceren. Na de tweede werkronde is er gelegenheid om na te praten met andere schrijvers.

Tijdens de werkrondes kun je korte schrijfvragen bespreken met de aanwezige schrijfcoach: Marja van Rossum of Kelly Meulenberg. Voor uitgebreid advies kan op afspraak tijd vrij gemaakt worden.

En dan nog dit: aan losse SCHRIJFSUPPORTbijeenkomsten doen we niet. Want als je écht schrijfmeters wilt maken, met je ook écht regelmatig schrijven.

Marja en Kelly zijn ervaren schrijfdocenten/schrijfcoaches. Ze begeleiden en inspireren beginnende en gevorderde schrijvers en helpen hen om het beste in zichzelf naar boven te halen.

TIP: meld je aan voor de servicemail van Schrijven in Delft en ontvang iedere laatste week van de maand nieuws over het schrijfcafé en schrijftips.

SCHRIJFCONSULT

Een tekst bespreken geeft nieuwe inzichten, bespaart tijd en voorkomt frustratie. Meld je aan aan en maak een afspraak!
Bij een schrijfconsult kun je bijvoorbeeld terecht voor een frisse blik op:
  • je profieltekst
  • wervend aanbod
  • een blogtekst
  • een kort verhaal
  • een idee voor een langer verhaal
Datum en tijd af te spreken na aanmelding. Je schrijfcoach, Marja van Rossum neemt per mail contact op voor een afspraak.

TIP: meld je aan voor de servicemail van Schrijven in Delft en ontvang iedere laatste week van de maand nieuws over het schrijfcafé en schrijftips.

VERHAALDRIEDAAGSE

VERHAALDRIEDAAGSE
Schrijven voor je plezier of om je schrijftechniek te verbeteren: tijdens de verhaaldriedaagse doe je het allebei. Speciaal bedoeld voor wie wil werken aan een langer verhaal of aan een boek!

MAAK EEN RAAMWERK VOOR JE BOEK OF VERHAAL

MAAK EEN RAAMWERK VOOR JE BOEK OF VERHAAL
Al schrijvend ontstaan er allerlei ideeën voor een verhaal of boek. En op een gegeven moment moet alles bij elkaar komen. Dat is een flinke klus, want dat moet wel kloppen! In drie bijeenkomsten ga je met een heldere leidraad aan de slag om een raamwerk te maken waarin alles op zijn plek valt. Dit schrijfaanbod sluit aan bij de Verhaaldriedaagse.

Groot Denkraam | 0646160919 | marja@grootdenkraam.nl | privacyverklaring

Groot Denkraam | Dirklangendwarsstraat 40 | 2611 JA Delft | 0646160919 | marja@grootdenkraam.nl | privacyverklaring