Groot Denkraam Logo Website 2017 001blauw
Groot Denkraam Logo Website 2017 001blauw

SCHRIJFSTARTERS, 101 MANIEREN OM TE BEGINNEN MET SCHRIJVEN

SCHRIJFSTARTERS, 101 MANIEREN OM TE BEGINNEN MET SCHRIJVEN
Schrijfstarters verschijnt 22 maart 2020 – nu in de voorverkoop te bestellen met korting!
Aan schrijven kun je veel plezier beleven. Uit studies blijkt overduidelijk dat creatief schrijven positieve effecten heeft op gezondheid en welzijn. Schrijven draagt bij aan een gezond leven; zeker wanneer dat met enige regelmaat gebeurt.
Met de honderd en een schrijfstarters in dit boekje gaat dat gemakkelijk. Je kunt beginnen vanuit associaties, vragen, teksten, beelden en doe-opdrachten.
Deze schrijfstarters prikkelen de fantasie en stimuleren een open blik naar de wereld. Ze doen op een beroep op herinneringen en emoties, nodigen uit tot onderzoek en reflectie en het verwoorden van gedachten. Sommige opdrachten vormen een cluster zodat een onderwerp verder uitgediept kan worden. En je kunt er zeker een jaar mee vooruit, want je kunt alle opdrachten herhalen.

Marja van Rossum is docent creatief schrijven, schrijfcoach en vakdocent filosoferen. Met verrassende inspiratiebronnen verleidt ze jong en oud om te schrijven en na te denken over allerlei vragen.

SCHRIJFCONSULT

SCHRIJFCONSULT
Een tekst bespreken geeft nieuwe inzichten, bespaart tijd en voorkomt frustratie. Meld je aan aan en maak een afspraak!
Bij een schrijfconsult kun je bijvoorbeeld terecht voor een frisse blik op:
  • je profieltekst
  • wervend aanbod
  • een blogtekst
  • een kort verhaal
  • een idee voor een langer verhaal
Datum en tijd af te spreken na aanmelding. Je schrijfcoach, Marja van Rossum neemt per mail contact op voor een afspraak.

TIP: meld je aan voor de servicemail van Schrijven in Delft en ontvang iedere laatste week van de maand nieuws over het schrijfcafé en schrijftips.

SCHRIJFSUPPORT

Schrijven is doorzetten. Om je boek af te krijgen moet je meters maken, dat weet iedereen. Maar wat als het er niet van komt? Er liggen andere klussen, er is teveel lawaai, het lukt niet om tijd te maken, de inspiratie droogt op, onzekerheden over de personages of de verhaallijn blokkeren de voortgang: de lijst met excuses om niet te schrijven is eindeloos. Maar gelukkig! Schrijven in Delft en BestelMijnBoek hebben dé oplossing om schrijfritme te creëren: SCHRIJFSUPPORT.

Eén avond per week ga je tegelijk met andere schrijvers aan het werk. Naast rust, koffie, thee en wifi is er altijd een schrijfcoach aanwezig waar je terecht kunt voor Eerste Hulp Bij (korte) Schrijfvragen.

Het werkt simpel. Na het bestellen van de strippenkaart kom je regelmatig schrijven. Na een welkom gaat iedereen vier werkrondes van 25 minuten aan de slag met eigen werk; tussendoor is er een korte pauze. Aan het eind is er gelegenheid om na te praten met andere schrijvers.

Tijdens de werkrondes kun je korte schrijfvragen bespreken met de aanwezige schrijfcoach: Marja van Rossum of Kelly Meulenberg. Voor uitgebreid advies kan op afspraak tijd vrij gemaakt worden.

En dan nog dit: aan losse SCHRIJFSUPPORTbijeenkomsten doen we niet. Want als je écht schrijfmeters wilt maken, met je ook écht regelmatig schrijven.

Marja en Kelly zijn ervaren schrijfdocenten/schrijfcoaches. Ze begeleiden en inspireren beginnende en gevorderde schrijvers en helpen hen om het beste in zichzelf naar boven te halen.

TIP: meld je aan voor de servicemail van Schrijven in Delft en ontvang iedere laatste week van de maand nieuws over het schrijfcafé en schrijftips.

Groot Denkraam | 0646160919 | marja@grootdenkraam.nl | privacyverklaring

Groot Denkraam | Dirklangendwarsstraat 40 | 2611 JA Delft | 0646160919 | marja@grootdenkraam.nl | privacyverklaring