Tantes die in je hoofd blijven spoken

Vanaf 2006 geeft uitgeverij AFdH alle zeer korte verhalen (ZKV’s) van A.L. Snijders uit. Wie dat wil, kan wekelijks de proefversies van zijn nieuwe verhalen per e-mail toegezonden krijgen. Het verhaal van de meester van het eenharig penseel dat ik vandaag las ging over zijn Tante Lenie. Mooi hoe hij in 271 woorden zijn relatie met haar schetst en tegelijk laat doorschemeren hoe familieperikelen haar doen en laten kleurden. Fijn om te lezen, zeker voor iedereen die zo’n tante had. Zo een waarvan de uitspraken zich te pas en te onpas aandienen. Maar als je dus de juiste voorbijganger treft, kan je daar misschien nog van af komen. Ook proefversies ontvangen van de ZKV’s? Even aanmelden voor de graslijst bij de uitgever.

Labels:, ,

Groot Denkraam | 0646160919 | marja@grootdenkraam.nl | privacyverklaring

Groot Denkraam | Dirklangendwarsstraat 40 | 2611 JA Delft | 0646160919 | marja@grootdenkraam.nl | privacyverklaring