SCHRIJVEN KUN JE LEREN

SCHRIJVEN KUN JE LEREN
In Nederland schrijven zo’n 840.000 mensen voor hun plezier, als ontspanning, of voor hun werk. Ze schrijven verhalen, gedichten, blogs, columns en nog veel meer. Of je dat nu doet voor jezelf, in kleine kring, of met grote ambities: schrijven is een vak. En dat kun je leren.

Voor iedereen die graag wil schrijven

Voor iedereen die graag wil schrijven
Creatief schrijven is één grote ontdekkingstocht, is schrijven met plezier. Ben je op zoek naar inspiratie voor verhalen of gedichten? Wil je de ideeën die in je hoofd rondzingen goed op papier zetten en uitwisselen met anderen? Wil je beter leren schrijven? Of je nu beginner bent of meer gevorderd, voor proza gaat of poëzie: met een fijne workshop of goede begeleiding kom je altijd verder dan in je eentje.

EVEN VOORSTELLEN

Marja van Rossum is een van die vele Nederlanders die al jaren met plezier schrijft. In 2009 besloot ze de Docenten Opleiding Creatief Schrijven te volgen. Sindsdien geeft ze met veel plezier schrijflessen en workshops creatief schrijven aan jong en oud.
‘Ik heb een mooi vak, dat ook nog eens goed aansluit bij mijn andere vakgebied: filosoferen. Voorbeelden van mijn cursusaanbod schrijven en van schrijfactiviteiten in het onderwijs vind je op deze website en op mijn Facebookpagina. Je vindt daar ook posts over het filosoferen.’
Marja van Rossum is een professionele schrijfdocent die je leert lef te hebben, laat zien welke technieken effectief werken en hoe je door te schrijven beter wordt in schrijven.

IEDERE DAG IETS NIEUWS

‘Iedere dag zit vol verrassingen. Iedere dag ontdek ik nieuwe dingen. Ik leer van mijn cursisten, van de kinderen op school, van mijn collega’s. Veruit het meeste over schrijven en over anderen leren schrijven leer ik door het uitwisselen van kennis en ervaring met collega’s in het Netwerk Schrijfdocenten. Halen en brengen. Samen verder doorgroeien.’

Groot Denkraam | Dirklangendwarsstraat 40 | 2611 JA Delft | 0646160919 | marja@grootdenkraam.nl

Groot Denkraam | 0646160919 | marja@grootdenkraam.nl