Groot Denkraam Logo Website 2017 001blauw
Groot Denkraam Logo Website 2017 001blauw

SCHRIJVEN KUN JE LEREN

SCHRIJVEN KUN JE LEREN
In Nederland schrijven een kleine miljoen mensen voor hun plezier, als ontspanning, of voor hun werk. Ze schrijven verhalen, gedichten, blogs, columns en nog veel meer. Of je dat nu doet voor jezelf, in kleine kring, of met grote ambities: schrijven is een vak. En dat kun je leren.

Voor iedereen die graag wil schrijven

Voor iedereen die graag wil schrijven
Creatief schrijven is één grote ontdekkingstocht, is schrijven met plezier. Ben je op zoek naar inspiratie voor verhalen of gedichten? Wil je de ideeën die in je hoofd rondzingen goed op papier zetten en uitwisselen met anderen? Wil je beter leren schrijven? Of je nu beginner bent of meer gevorderd, voor proza gaat of poëzie: met een fijne workshop of goede begeleiding kom je altijd verder dan in je eentje.

SCHRIJFPROJECTEN

SCHRIJFPROJECTEN
Bij een cursus creatief schrijven staat het proces voorop, presenteren van het werk hoort daar bij. ’t Vergeetboek is het resultaat van een samenwerking tussen schrijfcursisten en een cursisten schilderen en tekenen. De schrijfcursisten schreven mini-essays en sixpacks (zeswoordsgedichten) over vergeten. De teken-en schildercursisten verwerkten het thema in zwart-witbeelden. Door het samenbrengen van woord en beeld ontstond een verrassende interactie, groter dan de som der delen.
Interessse in dit project, of een afgeleide ervan? Neem dan contact op met Marja van Rossum

CREATIEF SCHRIJVEN OP SCHOOL

CREATIEF SCHRIJVEN OP SCHOOL
Creatief schrijven op school is iets heel anders dan een gewone taalles. Marja van Rossum ontwikkelt kunstzinnige literatuurprojecten voor kinderen van alle leeftijden. De gulle boom is een voorbeeld van zo’n project.
‘Er was eens een boom… en hij hield van een kleine jongen.’ Zo begint het boek ‘de gulle boom’ van Shell Silverstein over een boom en een jongen en over een vriendschap voor het leven. Het verhaal geeft stof tot nadenken over geven, nemen en vriendschap. In een van de vier projectlessen verwoorden kinderen in groepen 3 en 4 hun zintuiglijke waarnemingen met losse woorden, zinnen, tekeningen en in korte gedichten. Ben je op zoek naar een bijzonder taalproject? Bespreek dan de mogelijkheden voor een project op maat. En wil je het liever zelf leren? Training in school behoort ook tot de mogelijkheden.

Groot Denkraam | 0646160919 | marja@grootdenkraam.nl | privacyverklaring

Groot Denkraam | Dirklangendwarsstraat 40 | 2611 JA Delft | 0646160919 | marja@grootdenkraam.nl | privacyverklaring